dilluns, 9 de desembre del 2013

Proyecto de plantación de cannabis impulsado por el Ayuntamiento de Rasquera.

 Hola a tots!

Ja fa més d'un any, es va proposar des de l'ajuntament de Rasquera, una iniciativa de cultiu de marihuana per incrementar els llocs de feina al poble, argumentat que podia ser positiu a nivell científic, social i econòmic. El poble, ja contava amb el suport i treball d'una associació de cànnabis de Barcelona, ABCDA, que  tenia més de 5.000 socis.
Tot i així, la jutge  va dictaminar que no podia dur-se a terme per manca de competències de  l'administració per regular el consum de cannabis, així com la protecció de drets dels consumidors.

"La sentencia reconoce el derecho de los ayuntamientos a desarrollar actividades económicas, pero concluye que en el caso de Rasquera el interés público no está justificado. El acuerdo también debe anularse, según la juez, porque el ayuntamiento carece de permiso para desarrollar una actividad que puede suponer un contacto material con sustancias calificadas legalmente como estupefacientes".


COMENTARI:

Aquesta notícia, posa de manifest per una banda que la societat està canviant, cada cop més els defensors de la legalització augmenten, però segueix sent un tema poc desenvolupat en el qual segueixen havent molts dubtes sobre els beneficis i els danys que provoca , així com una manca de coneixement sobre el subministrament d'aquesta i l'impacte que pot tenir en la societat.


FONTS:

 http://elpais.com/tag/rasquera/a/

http://www.lavanguardia.com/local/tarragona/20130531/54374559715/juez-tumba-proyecto-plantacion-marihuana-rasquera.html

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/05/31/catalunya/1370002593_622104.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada